Beoordelingen van Bakkerij Nasib IJsselstein

Recente recensies van Bakkerij Nasib IJsselstein

5 sterren na 34 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 2x broodjes shoarma besteld ZONDER GROENTEN EN SLA zit er op 1 broodje toch zooi had op 1 broodje shoarma kaas besteld zat geen kaas op en vreselijk veel sambal terwijl we alles ZONDER ZOOI hadden besteld het was dus WAARDELOOS

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was er binnen 10 min, daar kan Verstappen nog wat van leren!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker altijd gegeten bij nasib, na het uitgaan lekker een patatje of broodje eten bij hem waarbij je aan kon geven welke saus wel en welke saus niet. Nu voor de eerste keer online een kapsalon besteld en op de site kan je niet ( voor mij in iedergeval) duidelijk zien wat er op zit standaard . Dus voor ons een teleurstelling dat er sambalsaus over de kapsalon zat wat de totale smaak overnam en we het niet hebben opgegeten. Zonde want de kapsalon van nasib is altijd super! Maar voor de volgende keer weten we het... Bij de bestelling aan geven; ZONDER sambal!! Maar bestellen doen we zeker nog wel bij jullie!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk de Turkse pizza's Doner. Alleen doodat het gratis blikje cola erbovenop ligt, zijn de Turkse pizza's wel iets minder warm, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super snel bezorgd!!! Er wordt altijd goed gelezen naar onze opmerkingen, geweldig. Wij zijn erg tevreden!!!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon kalfs en Turkse pizza doner besteld, normaal haal ik het zelf in de winkel. Nu voor het eerst thuis laten bezorgen. Gaat prima, goed warm en zoals altijd heerlijk!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet echt warm jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!! "de lekkerste Turkse pizza (zonder KAAS!!!) van IJsselstein :-)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor !

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en het was er snel. Helaas was het niet heel warm toen het aankwam.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar een opmerking. Als je flyert en hier in beloofd dat als je besteld via de eigen website je een blikje cola krijgt dan moet je dit ook wel doen!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en heerlijk snel geleverd ๐Ÿ‘Œ

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. 10min voor de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk en voldoende. Prijs en kwaliteit waren in verhouding.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten! Toppers!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker en goed belegd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super snel thanks had namelijk erg honger

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, en heerlijk gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker niet al te duur en vlotte bezorging

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en snel klaar

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Altijd lekker, vers en veel. Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, gezellig en betrouwbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd veel vlees bij bv je kapsalon, dus waar voor je geld! Het eten is heerlijk. Ik vind de Turkse pizza s bv ook erg lekker. Tot nu toe altijd tevreden!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! En super snelle bezorging! 20 minuten eerder dan aangegeven. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en bezorging